Bana Jelačića 5a, Jastrebarsko

info@tenisjaska.com

TENISKI TERENI Jaska

 

Napokon smo dočekali lijepo vrijeme i krećemo sa školom tenisa za djecu.

Trenažni proces se provodi u grupama koje su formirane prema uzrastu, učestalosti treninga i željama polaznika (roditelja). Pozivamo svu zainteresiranu djecu i njihove roditelje da se priključe našoj školi tenisa.

Klub osigurava teniske rekete i svu potrebnu opremu (osim sportske odjeće i obuće). Dijete može imati i svoj reket, ali to nije uvjet. Ukoliko niste sigurni da li je tenis pravi sport za Vaše dijete, dođite na probni sat tenisa da se Vaše dijete uvjeri da li je to odgovarajući sport za njega ili ne. 🙂

Male grupe (4 do 6 djece po grupi)
U svakoj grupi trenira od 4 do 6 djece čime postižemo kvalitetniji i dinamičniji trening. Grupe su formirane prema dobi i poznavanju teniske vještine.

Vrijeme treninga
Treninzi su organizirani 2x tjedno (8 do 10 sati mjesečno) – radnim danom u terminima prije ili poslije škole.

Lokacija
Novouređeni teniski tereni na “centrali” -> Lokacija

Cijena
200kn mjesečno za najmlađe, 250kn mjesečno za stariju djecu. Plaćanje je na početku mjeseca na IBAN račun kluba TK Tenis Jaska.

Treninzi za odrasle
Dok Vaše dijete trenira, zašto za to vrijeme ne biste i Vi trenirali? Javite nam se za individualne treninge za odrasle. Trening je u potpunosti prilagođen poznavanju teniske vještine, motoričkim sposobnostima, dobi i zdravstvenoj sposobnosti.

Kontakt i informacije
Glavni trener: Dejan Miljević – 098 980 1747
Službeni mail kluba: info@tenisjaska.com